Cégtörténet

 

Rövid cégtörténet

 

 

 


Alapító tagjaink 1982-óta foglalkoznak vagyonvédelemmel. Először a Tatabányai Gelka szerviz keretein belül kezdtünk a mai szakmánkkal foglalkozni. Helyi múzeumok, és vendéglők betörés jelző rendszerét telepítettük. Később 1987-tol, a Kaposvill alkalmazottjaiként az Ibusz irodák országos hálózatát telepítettük és karbantartottuk.

Néhány évvel később kiváltunk, és megalapítottuk a Kaposelektro Szövetkezetet.

A Kaposelektro Szövetkezet keretein belül, Észak Dunántúli képviseletként működtünk. Továbbra is foglalkoztunk az Ibusz hálózattal, majd következtek az első bankok.
Pl: Agrobank hálózat, Ibusz Bank hálózat, Takarékbank hálózat, Kereskedelmi és Hitelbank hálózat. Emellett több nagyobb létesítmény, Bíróságok, Áruházak telepítését is végeztük.

 

Az Országban zajló átalakulás hatására, gazdasági okokból a vidéki szervizek leváltak és önálló működésbe kezdtek. Ennek következményeképpen 1994. március 01-én három alapító taggal megalapítottuk cégünk elődjét a Blocking Elektroszerviz Betéti Társaságot.
Cégjegyzékszámunk 11-06-003034/04.
Alapító tagjaink: Brém Ferenc, Filep Mihály, Károly Szilveszter.

A Blocking BT. eleinte a vagyonvédelmen kívül, televíziók, videók, stb javításával is foglalkozott. Természetesen tovább folytattuk a vagyonvédelmi tevékenységet, amely továbbra is cégünk fő profilja volt. Eleinte a helyi Áfész, és Takarékszövetkezetek felé dolgoztunk, de mint a Kaposelektro szerződött partnere tovább folytattuk a korábbi nagy beruházásokban való részvételt.

Tevékenységünk folyamán elkezdtünk alvállalkozói munkákat végezni a Robert Bosch KFT. vagyonvédelmi üzletágának. Lassanként megbecsült partnerré váltunk. A Bosch-al karöltve telepítettük hat Metro áruház vagyonvédelmi rendszerét, több Interspar és Baumax áruházat, kisebb-nagyobb üzemeket. Később a törvényi szabályozás értelmében, a lakossági szerviz tevékenységet töröltük a tevékenységi körünkből. 1998 óta a 98/4 törvény szerint, kizárólag betörés jelző, tűzjelző, beléptető, videó és hangosító rendszerek telepítésével, és karbantartásával foglalkozunk.

2003 év elején cégünk társasági formát váltott, BT-böl KFT-vé alakult.

Új nevünk: Blocking Biztonságtechnikai KFT.
Cégjegyzékszámunk: 11-09-009328
Alapító tagjaink: Brém Ferenc, Filep Mihály, Károly Szilveszter.
Társaságunk tovább folytatta a betörés jelző, tűzjelző, beléptető, videó és hangosító rendszerek, tervezését, telepítését, és karbantartását.
Cégünk fejlődése folyamatos, nyereségesen működik, adó és Tb tartozása nincs.

A 2019-es évben ünnepeltük 25 éves  fennállásunkat.
Remélem eddigi tevékenységünk, és szakmai múltunk megnyerte tetszését.

 

Tisztelettel:

Brém Ferenc Üv.

Cégtörténet

Szakértői tevékenységReferenciákKarbantartásTevékenységeinkOktatásPartnerekTelepítésKezdőlapElérhetőségTervezésCégtörténetBeléptetőMárkaszervízHangosításTv szervízVideóTűzjelzőBehatolás jelzőPartnerekAjánlatkérésE-mail küldésSzakértői tevékenységReferenciákKarbantartásTevékenységeinkOktatásPartnerekTelepítésKezdőlapElérhetőségTervezésPartner a biztonságtechnikábanBeléptetőMárkaszervízHangosításTv szervízVideóTűzjelzőBehatolás jelzőPartnerekCégtörténetAjánlatkérésE-mail küldés

Blocking Kft

2800 Tatabánya

Radnóti M. út 1.

Tel: +36 34 522 522

Fax: +36 34 522 521

E-mail: info@blocking.hu

RWA rendszerekCo rendszerek