Beléptető

 

Beléptető

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A beléptető rendszer alkalmas irodákban, lakásokban, épületekben, lakóparkokban, szállodákban és számos egyéb területen személy- illetve gépjármű beléptetés megvalósítására. Néhány alapvető egységből, bármilyen bonyolultságú beléptető rendszer felépíthető. Akár egy darab kártyaolvasó is önállóan üzemelhet. Be- illetve kimeneti modulok, vezérlőközpont, kommunikációs eszközök, és a kapuk variációja tetszőleges mennyiségben alkalmazható.

A legkedveltebb, korszerű azonosítási rendszer, az RFID technológiáján alapuló rádiós adatátvitel. Szinte bármilyen alkalmazásban megoldást nyújt. Hatalmas gyakorlati jelentősége abból származik, hogy segítségével adatokat lehet nyerni az adathordozó megérintése nélkül, mert az adatátvitel elektromos vagy mágneses hullámok segítségével történik. A fényképpel, felirattal ellátható kártyák igen kedveltek a beléptető rendszerekben. A kulcsra tehető, öntapadós, karóra kivitelű és henger formájú szerelhető azonosítókkal személy-, áru-, és járműazonosítás, uszodai beléptetés, és még számos beléptető rendszer megvalósítható.

A dolgozók munkaidejét a munkáltatónak nyilván kell tartania. Mindegy, hogy kölcsönzött munkaerő, vagy "állandó" dolgozó, mindegy, hogy teljes-, vagy részmunkaidős, sőt akkor is, ha tisztán teljesítménybérben dolgozik. A munkaidő nyilvántartás - a köznyelv jelenléti ívnek is hívja - a munkabér elszámolásának alapdokumentuma. Ön is érdekelt abban, hogy ez pontosan vezethető legyen. A gyakorlatban számos technikai megoldást alkalmaznak a munkaidő nyilvántartására. Lehet papíralapú is a nyilvántartás, de rengeteg papírmunkától és problémától szabadulhat meg a munkaidő nyilvántartó rendszerrel. A rendszer további előnyei közt meg kell említeni, hogy általában jelentősen csökkennek a túlórák és le nem dolgozott munkabér költségek, valamint hamar kiszűrhetők a bérgazdálkodási problémák is.

Beléptető

BeléptetőSzakértői tevékenységReferenciákKarbantartásTevékenységeinkOktatásPartnerekTelepítésKezdőlapElérhetőségTervezésCégtörténetBeléptetőMárkaszervízHangosításTv szervízVideóTűzjelzőBehatolás jelzőPartnerekAjánlatkérésE-mail küldésSzakértői tevékenységReferenciákKarbantartásTevékenységeinkOktatásPartnerekTelepítésKezdőlapElérhetőségTervezésPartner a biztonságtechnikábanBeléptetőMárkaszervízHangosításTv szervízVideóTűzjelzőBehatolás jelzőPartnerekCégtörténetAjánlatkérésE-mail küldés

Blocking Kft

2800 Tatabánya

Radnóti M. út 1.

Tel: +36 34 522 522

Fax: +36 34 522 521

E-mail: info@blocking.hu

RWA rendszerekCo rendszerek