Videó

 

Videó (CCTV) rendszerek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Zártláncú Televíziós rendszerek a korszerű biztonságtechnika egyik legdinamikusabban fejlődő elemei.
A nagyfelbontású kamerás megfigyelésre és digitális képrögzítésre épülő rendszerek egyre hatékonyabban segítik a felhasználókat az operatív megfigyelő tevékenységben az események utólagos értékelésében, felderítésben egyaránt.
A világ kitágult, a képek IT hálózatokon, interneten és mobil kommunikációs csatornákon is eljuthatnak a felhasználók számára.
Cégünk a CCTV rendszerek teljes vertikumát kínálja, amely a vezető gyártók kínálatára épül.

 

Korszerű létesítmény manapság már el sem képzelhető videó rendszer nélkül. Kamerák figyelik az épületeinket az illetéktelen behatolók-, garázdaság-, eltulajdonítás ellen, munkavédelem miatt vagy éppen csak forgalomszervezési célból.

 

Már az alkalmazni kívánt kamerák kiválasztása sem egyszerű, hiszen a márkás, garantált minőségű eszközök mellett gondos figyelemmel találni lehet olcsóbb és az adott feladatra tökéletesen alkalmas készülékeket távol-keleti gyártók kínálatában is.

 

A figyelt képek rögzítését digitális képrögzítőkkel végezzük. Igény esetén a képek „távolról” nézhetőek, Pc-vel vagy mobiltelefonnal.

 

A képeket élőerős biztonsági felügyelet vagy – napjainkban leginkább – képtartalom felügyelő szoftverek ellenőrzik folyamatosan. A kamerák képét digitális képrögzítők tárolják a minőségromlás nélküli archiválás érdekében.

Videó

VideoSzakértői tevékenységReferenciákKarbantartásTevékenységeinkOktatásPartnerekTelepítésKezdőlapElérhetőségTervezésCégtörténetBeléptetőMárkaszervízHangosításTv szervízVideóTűzjelzőBehatolás jelzőPartnerekAjánlatkérésE-mail küldésSzakértői tevékenységReferenciákKarbantartásTevékenységeinkOktatásPartnerekTelepítésKezdőlapElérhetőségTervezésPartner a biztonságtechnikábanBeléptetőMárkaszervízHangosításTv szervízVideóTűzjelzőBehatolás jelzőPartnerekCégtörténetAjánlatkérésE-mail küldés

Blocking Kft

2800 Tatabánya

Radnóti M. út 1.

Tel: +36 34 522 522

Fax: +36 34 522 521

E-mail: info@blocking.hu

RWA rendszerekCo rendszerek