Szakértői tevékenység

 

Szakértői tevékenység

 

 

 

 

• Beruházás előtti tanácsadás

Ön szakértelmére alapozva indítja, fejleszti beruházását, amelynek végső célja a PROFIT. Mi a biztonságtechnikai üzletágban eltöltött sokéves tapasztalatunkra alapozva tanácsot, ötleteket módszertant tudunk adni, hogyan védje meg vállalkozása profitját a külső és belső fenyegetésekkel szemben.

• Rendszer felülvizsgálat

Elképzelhető, hogy Ön úgy érzi, nem olyan szintű biztonsági rendszert kapott a pénzéért, amelyre szüksége van, illetve megállapodást kötött. Cégünk felméri a rendszer használhatóságát, ár-érték arányát és a tények alapján szakvéleményt készít, amely nagy segítséget jelenthet ügyfeleink érdekeinek érvényesítésében.

Szakértői tevékenység

Szakértői tevékenységReferenciákKarbantartásTevékenységeinkOktatásPartnerekTelepítésKezdőlapElérhetőségTervezésCégtörténetBeléptetőMárkaszervízHangosításTv szervízVideóTűzjelzőBehatolás jelzőPartnerekAjánlatkérésE-mail küldésSzakértői tevékenységReferenciákKarbantartásTevékenységeinkOktatásPartnerekTelepítésKezdőlapElérhetőségTervezésPartner a biztonságtechnikábanBeléptetőMárkaszervízHangosításTv szervízVideóTűzjelzőBehatolás jelzőPartnerekCégtörténetAjánlatkérésE-mail küldés

Blocking Kft

2800 Tatabánya

Radnóti M. út 1.

Tel: +36 34 522 522

Fax: +36 34 522 521

E-mail: info@blocking.hu

RWA rendszerekCo rendszerek