Tervezés

 

Rendszertervezés

 

 

 

 

 • Megrendelői igények és lehetőségek felmérése

Partnerünk felkérése alapján egyeztetjük az igényeket. A kapott információk alapján megkeressük, a technikailag, és anyagilag legkedvezőbb megoldást. A rendelkezésre álló dokumentumok alapján összeállítjuk a költségvetést, és árajánlatot készítünk.

 

• Szakhatósági egyeztetések elvégzése

Főleg tűzjelző rendszerek kiépítése esetén, szükséges a szak-hatóság (katasztrófavédelem) jóváhagyása. Már az épület tervezésének időszakában célszerű egyeztetni a hatóság által elfogadható védelem szintjéről. Felkérés, megrendelés esetén a szükséges egyeztetéseket elvégezzük, és a hatósággal egyeztetett megoldásokat a tervekbe beépítjük.

 

• Kiviteli tervek elkészítése

A szakhatóság elvi hozzájárulását követően készül el az a terv, amelyet a hatóság részére engedélyeztetésre benyújtunk. Az engedélyek birtokában kezdhető meg a kivitelezés.

 

• Egyeztetés a fővállalkozóval

Az egyeztetés feladata a megrendelői elvárások tisztázása, a biztonságtechnikai rendszer ki-építési feladatainak beillesztése a kivitelezésbe (ütemterv, munkaterület igény, kommunális igény).

 

• Megvalósulási dokumentációk elkészítése

A kivitelezés során rendszerint kisebb változtatások szükségesek. Egy-egy újabb helység vagy ablak kialakítása rendszermódosítást tesz szükségessé. A változást okozhatja műszaki szükségszerűség vagy a megrendelői igény. Az eszközölt, változtatásokat bejegyezzük a végleges tervdokumentációba.

 

 

 

Tervezés

Szakértői tevékenységReferenciákKarbantartásTevékenységeinkOktatásPartnerekTelepítésKezdőlapElérhetőségTervezésCégtörténetBeléptetőMárkaszervízHangosításTv szervízVideóTűzjelzőBehatolás jelzőPartnerekAjánlatkérésE-mail küldésSzakértői tevékenységReferenciákKarbantartásTevékenységeinkOktatásPartnerekTelepítésKezdőlapElérhetőségTervezésPartner a biztonságtechnikábanBeléptetőMárkaszervízHangosításTv szervízVideóTűzjelzőBehatolás jelzőPartnerekCégtörténetAjánlatkérésE-mail küldés

Blocking Kft

2800 Tatabánya

Radnóti M.út 1.

Tel: +36 34 522 522

Fax: +36 34 522 521

E-mail: info@blocking.hu

RWA rendszerekCo rendszerek