Karbantartás

 

Karbantartás

 

 

 

 

• Tervszerű időszakos karbantartási tevékenység .

A biztonsági rendszerek hibamentes működését nagymértékben elősegíti a periodikus hardver és szoftver ellenőrzés, és hosszú távon költséghatékonyabb működést eredményez. Vállaljuk ezen rendszerek karbantartását.

 

• Eseti javítások .

A meghibásodásokat gyorsan, szakszerűen hárítják el szakembereink, ehhez rendelkezésünkre áll a megfelelő alkatrészbázis, és szervizkapacitás. Szerződött partnereinknek a szerződés szerint akár 3-6-12-24 órán belüli javításkezdéssel.

 

• Átalánydíjas szerződések .

Ügyfeleinknek lehetősége van különböző szintű karbantartási csomagok igénybe vételére. Ez bizonyos rendszereknél, akár meghosszabbított garanciát, szavatosságot is jelenthet. Előnye a tervezhető költség és gyors, hibaelhárítási szolgáltatás, csereberendezés használatának lehetősége. Szerződés szerinti, akár 24 órás rendelkezésre állás.

Karbantartás

Szakértői tevékenységReferenciákKarbantartásTevékenységeinkOktatásPartnerekTelepítésKezdőlapElérhetőségTervezésCégtörténetBeléptetőMárkaszervízHangosításTv szervízVideóTűzjelzőBehatolás jelzőPartnerekAjánlatkérésE-mail küldésSzakértői tevékenységReferenciákKarbantartásTevékenységeinkOktatásPartnerekTelepítésKezdőlapElérhetőségTervezésPartner a biztonságtechnikábanBeléptetőMárkaszervízHangosításTv szervízVideóTűzjelzőBehatolás jelzőPartnerekCégtörténetAjánlatkérésE-mail küldés

Blocking Kft

2800 Tatabánya

Radnóti M. út 1.

Tel: +36 34 522 522

Fax: +36 34 522 521

E-mail: info@blocking.hu

RWA rendszerekCo rendszerek