Oktatás

 

Oktatás

 

 

 

 

• Üzembe helyezést követő oktatás .

A nagy tudású, összetett biztonsági rendszer hatékony működésének elengedhetetlen feltétele a kezelőszemélyzet hozzáértése. "Éles" helyzetben a kezelő, diszpécser akkor képes ellátni feladatát, ha a rendszer funkcióit magabiztosan tudja.

 

• Rendszeres szinten tartó képzés .

A napi rutin által általában nem követeli meg, hogy a személyzet a rendszer minden elemét, funkcióját használja. A frissítő oktatás célja a rendszerismeret folyamatos szinten tartása és kontrollja.

 

• Eseti oktatási tevékenység .

Eseti oktatás szükséges új dolgozó kiképzésére, illetve súlyos tudáshiány pótlására. Igény esetén rövid határidővel egyeztetett időpontban a megrendelő rendszeréhez igazodva elvégezzük az oktatást. .

 

 

 

Oktatás

Szakértői tevékenységReferenciákKarbantartásTevékenységeinkOktatásPartnerekTelepítésKezdőlapElérhetőségTervezésCégtörténetBeléptetőMárkaszervízHangosításTv szervízVideóTűzjelzőBehatolás jelzőPartnerekAjánlatkérésE-mail küldésSzakértői tevékenységReferenciákKarbantartásTevékenységeinkOktatásPartnerekTelepítésKezdőlapElérhetőségTervezésPartner a biztonságtechnikábanBeléptetőMárkaszervízHangosításTv szervízVideóTűzjelzőBehatolás jelzőPartnerekCégtörténetAjánlatkérésE-mail küldés

Blocking Kft

2800 Tatabánya

Radnóti M. út 1.

Tel: +36 34 522 522

Fax: +36 34 522 521

E-mail: info@blocking.hu

RWA rendszerekCo rendszerek