Telepítés

 

Telepítés, kivitelezés

 

 

 

 

• Folyamatos egyeztetés a fővállalkozóval

A kiváló minőség biztosításához szükséges a rendszer kiépítésének minden fázisában a folyamatos - heti, napi helyszíni koordináció a fővállalkozóval és kapcsolódó szakterületek képviselőivel.

 

• Szakalvállalkozók irányítása

Bizonyos részterületek (pl. kábelezés) kivitelezéséhez szakcégeket veszünk igénybe. Az általuk végzett tevékenység teljes mértékben cégünk felelőssége.

 

• Átadás-átvételi eljárás lebonyolítása

A biztonságtechnikai rendszer elkészülésekor, megszervezzük az eljáráshoz felelős személyek találkozóját a megrendelői, kivitelezői, és hatósági oldalról. Elkészítjük a szükséges mérési és átadási jegyzőkönyveket, dokumentációkat. Felügyeljük a próbaüzemet.

 

• Partnereink igényének rugalmas kezelése

A beruházás megvalósulása során változnak az igények, amelyek sok esetben az általunk megvalósítandó biztonsági rendszerre is kihatással vannak. Cégünk a változásokat a projekttel együtt élve, partnerünkkel folyamatosan egyeztetve valósítja meg.

 

 

 

Telepítés

Szakértői tevékenységReferenciákKarbantartásTevékenységeinkOktatásPartnerekTelepítésKezdőlapElérhetőségTervezésCégtörténetBeléptetőMárkaszervízHangosításTv szervízVideóTűzjelzőBehatolás jelzőPartnerekAjánlatkérésE-mail küldésSzakértői tevékenységReferenciákKarbantartásTevékenységeinkOktatásPartnerekTelepítésKezdőlapElérhetőségTervezésPartner a biztonságtechnikábanBeléptetőMárkaszervízHangosításTv szervízVideóTűzjelzőBehatolás jelzőPartnerekCégtörténetAjánlatkérésE-mail küldés

Blocking Kft

2800 Tatabánya

Radnóti M. út 1.

Tel: +36 34 522 522

Fax: +36 34 522 521

E-mail: info@blocking.hu

RWA rendszerekCo rendszerek