Cégtörténet

 

Rövid cégtörténet

 

 

 


Alapító tagjaink 1982-óta foglalkoznak vagyonvédelemmel. Először a Tatabányai Gelka szerviz keretein belül kezdtünk a mai szakmánkkal foglalkozni. Helyi múzeumok, és vendéglők betörés jelző rendszerét telepítettük. Később 1987-tol, a Kaposvill alkalmazottjaiként az Ibusz irodák országos hálózatát telepítettük és karbantartottuk.

Néhány évvel később kiváltunk, és megalapítottuk a Kaposelektro Szövetkezetet.

A Kaposelektro Szövetkezet keretein belül, Észak Dunántúli képviseletként működtünk. Továbbra is foglalkoztunk az Ibusz hálózattal, majd következtek az első bankok.
Pl: Agrobank hálózat, Ibusz Bank hálózat, Takarékbank hálózat, Kereskedelmi és Hitelbank hálózat. Emellett több nagyobb létesítmény, Bíróságok, Áruházak telepítését is végeztük.

 

Az Országban zajló átalakulás hatására, gazdasági okokból a vidéki szervizek leváltak és önálló működésbe kezdtek. Ennek következményeképpen 1994. március 01-én három alapító taggal megalapítottuk cégünk elődjét a Blocking Elektroszervíz Betéti Társaságot.
Cégjegyzékszámunk 11-06-003034/04.
Alapító tagjaink: Brém Ferenc, Filep Mihály, Károly Szilveszter.

A Blocking BT. eleinte a vagyonvédelmen kívül, televíziók, videók, stb javításával is foglalkozott. Természetesen tovább folytattuk a vagyonvédelmi tevékenységet, amely továbbra is cégünk fő profilja volt. Eleinte a helyi Áfész, és Takarékszövetkezetek felé dolgoztunk, de mint a Kaposelektro szerződött partnere tovább folytattuk a korábbi nagy beruházásokban való részvételt.

Tevékenységünk folyamán elkezdtünk alvállalkozói munkákat végezni a Robert Bosch KFT. vagyonvédelmi üzletágának. Lassanként megbecsült partnerré váltunk. A Bosch-al karöltve telepítettük hat Metro áruház vagyonvédelmi rendszerét, több Interspar és Baumax áruházat, kisebb-nagyobb üzemeket. Később a törvényi szabályozás értelmében, a lakossági szerviz tevékenységet töröltük a tevékenységi körünkből. 1998 óta a 98/4 törvény szerint, kizárólag betörés jelző, tűzjelző, beléptető, videó és hangosító rendszerek telepítésével, és karbantartásával foglalkozunk.

2003 év elején cégünk társasági formát váltott, BT-böl KFT-vé alakult.

Új nevünk: Blocking Biztonságtechnikai KFT.
Cégjegyzékszámunk: 11-09-009328
Alapító tagjaink: Brém Ferenc, Filep Mihály, Károly Szilveszter.
Társaságunk tovább folytatta a betörés jelző, tűzjelző, beléptető, videó és hangosító rendszerek, tervezését, telepítését, és karbantartását.
Cégünk fejlődése folyamatos, nyereségesen működik, adó és Tb tartozása nincs.
Remélem eddigi tevékenységünk, és szakmai múltunk megnyerte tetszését.

 

 

 

Tisztelettel:

Brém Ferenc Üv.

Cégtörténet

Szakértői tevékenységReferenciákKarbantartásTevékenységeinkOktatásPartnerekTelepítésKezdőlapElérhetőségTervezésCégtörténetBeléptetőMárkaszervízHangosításTv szervízVideóTűzjelzőBehatolás jelzőPartnerekAjánlatkérésE-mail küldésLogoképKépSzakértői tevékenységReferenciákKarbantartásTevékenységeinkOktatásPartnerekTelepítésKezdőlapElérhetőségTervezésLogoképPartner a biztonságtechnikábanBeléptetőMárkaszervízHangosításTv szervízVideóTűzjelzőBehatolás jelzőPartnerekCégtörténetAjánlatkérésE-mail küldésBlocking lablec

Blocking Kft

2800 Tatabánya

Ságvári út 15.

Tel: +36 34 522 522

Fax: +36 34 522 521

E-mail: info@blocking.hu

KépRWA rendszerekCo rendszerek